Esquerra Unida crearà un abonament per la Cultura a Xàtiva

  • Lorente anuncia que “anem a promoure accions viables per a la reactivació econòmica i cultural de la ciutat”

El candidat a l’alcaldia d’EU, Miquel Lorente, ha assenyalat que la cultura ha de ser un motiu de formació, creació i dinamització econòmica a Xàtiva. Per aquest motiu des de la formació d’esquerres s’aposta per “subvencionar la compra de productes culturals, mitjançant l’adquisició d’uns abonaments per la Cultura. Amb aquests abonaments l’usuari/ària podrà augmentar els seus diners a l’hora de comprar llibres, DVD’s, CD’s, entrades per als museus de la ciutat, per al Castell, per al Gran Teatre, per als cinemes de Xàtiva…”.

De fet, Lorente ha assenyalat que “cadascun d’aquests abonaments tindria un preu de 25€ i acabaria reportant al seu comprador/a un valor de 40€, és a dir 15€ més per a l’adquisició de música, llibres o entrades per a esdeveniments culturals, concerts… Aquests abonaments podrien fer-se efectius en totes aquelles entitats i comerços de la ciutat que acabaren adherint-se a aquesta campanya per la cultura”.

Per a la formació d’esquerres aquesta és una mesura dinàmica i viable de fet “amb 10.000€ poden gestionar-se fins a 650 Abonaments per la Cultura que farien possible un retorn econòmic per a la ciutat molt important, tan d’una manera directa com indirecta”.