EU afirma que el Consell deu a Xàtiva 900.000€ en ajudes a la rehabilitació de vivendes

  • Miquel Lorente: “l’Ajuntament de Xàtiva ha de reclamar aquestes ajudes que no s’han pagat als veïns/es que han rehabilitat la seua vivenda en la ciutat”

Segons informa el col·lectiu local d’Esquerra Unida Xàtiva és la sisena ciutat de la Comunitat Valenciana en el rànking dels impagaments de la Generalitat Valenciana en concepte d’ajudes per rehabilitació de vivendes. En un total de 77 milions d’impagaments per part de la Conselleria de Territori en concepte de subvencions per a la rehabilitació, la nostra ciutat acumula 888.792€. En aquest sentit, el grup municipal d’Esquerra Unida de Xàtiva a través del seu portaveu municipal, Miquel Lorente, ha assenyalat que “l’Ajuntament de Xàtiva s’ha d’implicar al màxim perquè totes aquestes persones cobren aquestes ajudes per fer front a les despeses assumides per dur endavant la rehabilitació de les seues vivendes”. Per a la formació d’esquerres “aquesta és una jugada més d’un govern que no sols està ofegant i arruïnant als seus proveïdors, sinó que també ho està fent amb els particulars que varen decidir rehabilitar-se la seua vivenda”.

Per una altra banda, s’ha informat que el grup municipal d’Esquerra Unida plantejarà aquesta situació en les pertinents comissions del consistori, així com en el propi parlament valencià mitjançant els diputats en Corts de la coalició d’esquerres, els quals preguntaran a la pròpia consellera, Bonig, la disposició de crèdit i planificació de pagament d’aquestos deutes amb les obres rehabilitades de la ciutat.