EU cedirà el nomenament dels alcaldes pedànies al veïnat de la Torre, Annauir i Sorió

  • Lorente “la gent de les pedanies escollirà el seu alcalde o alcaldessa i prioritzarà les inversions que s’hagen de fer

El candidat a l’alcaldia per Esquerra Unida, Miquel Lorente, junt a diferents membres de la candidatura municipal han visitat aquest cap de setmana les pedanies de la Torre, Annauir i Sorió. En aquest encontre s’han intercanviat opinions amb el veïnat i s’ha traslladat el contingut del programa.

En aquest sentit, Lorente ha assegurat que “cedirem el nomenament dels alcaldes o alcaldesses pedànies al veïnat de la Torre d’en Lloris, Annauir i Sorió perquè puguen decidir democràticament els seus representants. De fet, no entenem perquè des de l’Ajuntament de Xàtiva a hores d’ara es continua imposant els alcaldes a les pedanies, sempre sense tindre en compte l’opinió de la gent”.

Per altra banda, des de la formació d’esquerres s’ha assumit que “les inversions que s’hagen de fer en les pedanies, cada any, seran prioritzades pels seus ciutadans i ciutadanes, sempre amb l’acompanyament tècnic del consistori”. Lorente ha conclòs que “ningú millor que ells coneixen les seues necessitats reals, a més de trobar-nos amb uns espais immillorables per posar en pràctica la democràcia participativa”.

Finalment des d’EU s’ha volgut recordar que “al llarg d’aquesta legislatura han estat diverses les ocasions en que ens hem apropat a Sorió, Annauir i la Torre d’en Lloris per conèixer i traslladar els seus problemes”.