Evarist Aznar pren possessió com a diputat provincial

  • L’alcalde accedeix a la Diputació de València com a representant popular pel Partit Judicial de Xàtiva

L’alcalde de la Llosa de Ranes, el popular Evarist Aznar, ha pres possessió del seu càrrec com a diputat provincial durant la sessió plenària celebrada dimarts a la seu de la Diputació de València per constituir la nova corporació provincial. L’acte ha servit per proclamar a l’alcalde d’Ontinyent, el socialista Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València per majoria absoluta, amb el recolzament dels 17 vots que reuneixen en aquesta institució PSPV (nou), Compromís (sis), Esquerra Unida (un) i València en Comú (un).

Durant la sessió, Aznar ha promès el seu càrrec com a diputat i ha rebut la medalla distintiva. També ha participat en la votació per elegir president de la Diputació de València. El primer edil de la Llosa de Ranes va estar ratificat pel Comitè Executiu del Partit Popular de la província de València com a diputat provincial en representació del Partit Judicial de Xàtiva.

Aznar ha assistit a la sessió plenària acompanyat per familiars, una representació de regidors del Consistori lloser, així com de representants polítics de la comarca de La Costera.

A l’acte també han estat presents, entre altres autoritats, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el president de Les Corts, Enric Morera, i l’alcalde de València, Joan Ribó, juntament amb diversos membres del Consell.