Èxit absolut en el multitudinari concert de Carlos Jean i Juan Magan

Les actuacions del 18 d’agost van omplir el camp de futbol La Murta i més de 10.000 fans de tota la Comunitat van assistir a l’esdeveniment. Els dos DJs són els representants per excel·lència de la música electrònica a Espanya i ningú s’ho va voler perdre.

Captura de pantalla 2013-08-19 a la(s) 15.17.05Juan Magan va obrir la nit a les 22:30 hores i li va passar el relleu a Carlos Jean poc abans de la mitja nit. Jean va fer seu el set i va punxar temes fins a passades les dues de la matinada.

El repertori dels artistes era molt variat; contenia temes propis i mescles de grans èxits, tots ells de ritme frenètic. L’espectacle de llums i color que va acompanyar als DJs tampoc va defraudar. Els focus i les pantalles van ballar al són de la música fins a ben entrada la matinada.

Els dos DJs van gaudir punxant a Xàtiva i el públic es va bolcar amb ells. Tots dos han agraït a l’organització, producció i assistents per l’espectacular nit.

Magan va qualificar l’ambient de “meravellós” i Carlos Jean es va mostrar encantat amb “l’al·lucinant fi de festa”. Jean afirma que després d’actuacions com les del diumenge suposen per a ell una “motivació extra”.