Èxit al I Trail celebrat a l’Alcúdia de Crespins

  • Un total de 450 corredors, el màxim que es podia inscriure, es van donar cita en la línia d’eixida situada en el paratge natural del Riu Nou

L’Alcúdia de Crespins va celebrar el passat 25 de gener la seua primera carrera de muntanya amb un rotund èxit de participació i organització. Un total de 450 corredors, el màxim que es podia inscriure, es van donar cita en la línia d’eixida situada en el paratge natural del Riu Nou. La carrera, d’una distància de 12,5 km va alternar sendes, tallafocs, camins forestals i sengles trialeres d’enorme dificultat tècnica.

En 52 minuts i 36 segons acabava la prova el corredor local Carlos Borredà, amb més de dos minuts d’avantatge sobre el segon, Vicente Gandia, de la Font de la Figuera. Tercer va ser el corredor també local, Santi Brunet. En categoria femenina a Marta Sánchez li va seguir Irene Palomares i Maria José Soriano, del CA La Rabosa.

Tots els corredors van poder gaudir de córrer per un paratge natural com el del Riu Nou, emblema de l’Alcúdia de Crespins, i el seu naixement, nombrat en els seus estudis pel botànic Cabanilles. Dos avituallaments, un en el kilòmetre 5 i un altre en el 9, de líquids i sòlids, i un d’últim en meta van fer més fàcil la carrera als participants.

L’alcalde Javier Sicluna, present en la prova i en el lliurament de trofeus, va mostrar la seua satisfacció per haver atret a tants corredors de tota la Comunitat Valenciana a l’Alcúdia de Crespins i va declarar l’interès de seguir amb la segona edició de la cursa.