Èxit d’assistència a la Cova Negra en la primera setmana de Pasqua

L’Ajuntament de Xàtiva ha programat per a aquest diumenge 7 d’abril diferents activitats infantils que tindran lloc als voltants de la Cova Negra. Durant la primera pasqua, centenars de xiquets i xiquetes ja van gaudir de multitud de jocs en les zones recreatives i d’oci de la Casa de la Llum i la iniciativa va tenir una molt bona acollida, pel que s’ha decidit repetir. Així, es van instal·lar castells inflables i diferents monitors van coordinar jocs típics i tradicionals valencians.

la fotoEl regidor de Medi ambient, Enrique Perigüell ha assenyalat que “tenint en compte el gran èxit aconseguit la passada setmana, el Consistori ha tornat a organitzar activitats per a aquest diumenge”.

Els monitors plantejaran jocs d’11 a 14 hores i els castells inflables estaran en funcionament d’11 a 18 hores. “Amb aquestes activitats intentem conscienciar als més joves en l’educació mediambiental, el respecte, cura i amor per la naturalesa i medi ambient. El paratge de la Cova Negra és el millor lloc on poder passar uns dies envoltats de naturalesa”, ha afirmat l’edil.

Perigüell ha recordat que es mantindran els serveis especials de neteja i de vigilància.

Us convidem a gaudir del nostre especial de la passada setmana on mostravem diverses propostes per a aquests dies festius. Davant totes aquestes propostes que trobaràs no hi ha excuses per a quedar-nos a casa aquest cap de setmana.

Les quatre cares de Xàtiva

El Túnel i Riu Nou, els destins favorits a Canals i L’Alcúdia

La Mancomunitat de la Canal de Navarrés ofereix multitud d’atractius turístics