Èxit dels Campionats Autonòmics d’Escacs celebrats a Canals

Fa unes setmanes es van celebrar els Campionats Autonòmics d’Escacs per edats (Sub 8, Sub 10, Sub 12 i Sub 18) al Saló Santa Creu de Canals, amb l’organització de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Canals, el Club d’Escacs Els Voltors i el mateix Saló Santa Creu de Canals.

Va estar un dia esplèndid, sense cap incident ressenyable, on participaren prop de 150 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana. Els campions i campiones s’han classificat pels respectius campionats d’Espanya per edats a celebrar a Granada en estiu.

Va ser tot un dia de competició, des de les 10 fins les 6 de la vesprada i que tothom pareix que ho va passar molt bé. José Antonio Polop, president de la Federació Valenciana d’Escacs, va afirmar que “va ser un plaer gaudir de tots els nanos i tots els acompanyants que van vindre a Canals i que feren un dia inoblidable i finalment agrair a l’Alcalde de Canals, Ricardo Cardona i el regidor d’Esport, José Antonio Tortosa, la seua presencia durant la vesprada de l’event i la seua amabilitat per entregar els premis al guanyadors juntament amb el president de la Federació, Paco Cuevas”.