“Èxit rotund” de les Gastrofestes de la Dipu

  • Es van vendre més de 22.000 tiquets, arribant quasi a triplicar les xifres de l’any anterior REDACCIÓ

Des de la Regidoria de Turisme es valora de manera “excel·lent” l’edició 2015 de la Fira de la Tapa “Gastrofestes de la Dipu” que s’organitza conjurament amb l’Ajuntament de Xàtiva.

Amb 23 expositors entre restaurants, locals d’oci i pastisseries com: La terrassa Sant Josep, Raconet, Dulces Campos, Carrasco & co., Barroco, Sirope, Pebre Negre, Boscá, Casa Javi, Gastrobar Palasiet, etc. Es van donar a conèixer exquisides tapes així com el tradicional arròs al forn arnadí o almoixàvena, sent aquesta l’edició de major participació quant a empreses restauradores que han estat presents.

També l’afluència de públic va fer que el dissabte dia 25 molts restaurants vengueren totes les tapes que tenien en les seues estands, qualificant el fet com “una cosa inesperada”.

L’aposta per una fira d’oci amb actuacions del grup de rock Flaco Favor, conjurament amb les actuacions de cocteleria, show cooking, i dos espais infantils de tallers de cuina per als més xicotets han propiciat què la fira tinguera un èxit de participació entre el públic de totes les edats.

En la fira es van vendre més de 22.000 tiquets, arribant quasi a triplicar les xifres de l’any anterior.

Des de la Regidoria es felicita i agraeix la participació dels hostalers presents i al públic en general i es consolida en aquest tipus d’actuacions on una vegada més el turisme, l’oci i la gastronomia van de la mà.