Exposició col·lectiva amb motiu de l’edició del calendari solidari 2016

  • La Casa de Cultura alberga les obres dels 12 pintors xativins editades al calendari de Gent de la Consolació

El regidor de Cultura, Jordi Estellés, va inaugurar dijous l’exposició col·lectiva dels dotze artistes xativins que han cedit les seues obres per a l’edició del calendari solidari 2016 de Gent de la Consolació. Es tracta d’una iniciativa dels artistes que d’aquesta manera volen contribuir a recaptar fons mitjançant la venda del calendari. L’exposició romandrà oberta fins el 17 de novembre i es pot visitar al Saló de Columnes de la   Casa de Cultura.

Estellés va manifestar que “la Casa de Cultura està oberta a qualsevol iniciativa solidària. Faig un agraïment especial als pintors que han col·laborat amb el calendari solidari i a Gent de la Consolació per la seua tasca i per dur ací aquesta exposició. L’equip de govern és sensible a la qüestió social i, per tant, posa a la disposició de les entitats que treballen en pro del benestar de la comunitat totes les instal·lacions culturals municipals”.

El calendari té un preu de 3 euros i està a la venda a la Casa de Cultura i a la seu de Gent de la Consolació. La recaptació anirà destinada a sufragar les activitats d’aquesta associació que treballa per millorar la vida de les persones més necessitades.

Cada mes de l’any està il·lustrat amb una pintura d’aquestos 12 artistes. Els pintors xativins que han participat en l’edició de 2016 són Paco  Roca, Antoni  Ferrer, Antoni  Sáez, Carles Grau, Pepa  Mas, Alfredo  Mompó, Javier  Mallol, Roberto  Martínez “Leña”, Javier  Climent, Miguel  Soro, Ricardo  Vila i Vicente  Miñana.