Fabra manté un encontre amb els alcaldes de la Costera

  • La seu del Partit Popular de Xàtiva va acollir més de 150 edils, militants i simpatitzants de la zona

El president de la generalitat Valenciana, Alberto Fabra, va visitar la seu del Partit Popular de Xàtiva el passat dilluns on va reunir als alcaldes i representants de la comarca de la Costera. Es tractava d’una reunió “per a traslladar-los les qüestions que estem fent i, sobretot, per a escoltar-los i perquè ens diguen què els preocupa més en cada municipi i al que hem de posar l’accent per a les eleccions, marcar les línies i també posar en valor el treball fet aquesta legislatura”, tal i com va destacar a l’entrada a l’acte als mitjans presents.

El president regional va recordar tot l’esforç que s’està fent “per a canviar la tendència negativa heretada pel govern socialista” gràcies a les decisions que s’han pres al llarg dels últims anys pel Partit Popular, “decisions que hem pres perquè els nostres votants ens ho van demanar fa tres anys”. A més, va destacar que “la força del partit són els alcaldes, regidors i militants del PPCV”.

Fabra es va pronunciar d’aquesta manera durant la reunió comarcal del PP, on va estar acompanyat pel president del partit de la província de València i alcalde de la ciutat, Alfonso Rus; la coordinadora general del PPCV, Isabel Bonig; el president de NNGG, Juan Carlos Caballero; el vicesecretari general, Emilio Llopis; la diputada Nacional, Belén Hoyo; el diputat autonòmic, Fernando Giner; així com més de 150 alcaldes, militants i simpatitzants de la zona.