Fernández de la Vega se suma a la celebració del 40 aniversari de l’agrupació socialista local

  • L’ex vicepresidenta del Govern va participar ahir en una xarrada i va mostrar la seua alegria per tornar a Xàtiva

La que va ser vicepresidenta i portaveu del Govern d’Espanya amb José Luis Rodríguez Zapatero, María Teresa Fernández de la Vega, va ser la protagonista ahir d’una xarrada en la Casa de la Cultura de Xàtiva dins dels actes de commemoració del 40 aniversari de la refundació socialista de Xàtiva. L’exdirigent encapçala, actualment, una campanya solidària com a presidenta de la Fundació Dones per Àfrica i forma part del Consell d’Estat.

De la Vega va mostrar la seua alegria per tornar “a la ciutat dels meus orígens, on he passat bona part de la meua infància i adolescència i fer-ho, a més, per participar en el 40a aniversari de l’agrupació socialista i parlar del dècim aniversari de la llei d’igualtat és tot un honor”. Per a l’alcalde, Roger Cerdà, “hui és un dels dies grans del programa commemoratiu”.

Dins de l’extens programa que està duent endavant l’agrupació socialista, a més d’aquesta exdirigent, han passat per la ciutat el president de la Generalitat, Ximo Puig; el conseller d’Hisenda, Vicent Soler; o la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón.

En les properes setmanes conclouran els actes commemoratius amb la participació de l’eurodiputat, Enrique Guerrero, i del president de la Diputació, Jorge Rodríguez.