FisioActiva compleix dos anys

Javier Beltrán: “Ens agrada que el client trobe la solució a FisioActiva, sent recuperat pel nostre equip multidisciplinar dels seus dolors”

El centre FisioActiva, encarregat de fisioteràpia, podologia i recuperació funcional, compleix aquests dies dos anys de la seua inauguració a Xàtiva. Hem fet balanç amb el seu responsable, Javier Beltrán.

 

Què és FisioActiva?

És un concepte de treball multidisciplinar. Treballem la fase en llitera per a lesions o cirurgies i també recuperació i recuperació funcional, tant a nivell esportiu com en lesions habituals de qualsevol ciutadà. El tema de la prevenció és altre dels nostres temes forts. Ens agrada que el client trobe la solució que necessita a FisioActiva, sent recuperat pel nostre equip multidisciplinar dels seus dolors tant per a l’esport com en la vida diària. Som un equip de quatre persones: Està Robert que s’encarrega de la readaptació esportiva i funcional; Pablo i jo ens encarreguem de la part de fisioteràpia; i finalment disposem d’un servei de podòleg dos dies a la setmana.

 

Front a l’oferta existent a Xàtiva i a la zona de centres de fisioteràpia, per què recomanaria FisioActiva?

Perquè fem un treball molt específic i personal. Realitzem un treball totalment individualitzat, ens centrem en el pacient i fem un seguiment exhaustiu de la seua evolució. El pacient que entra amb una lesió té que eixir readaptat per a la seua vida diària.

 

Existeix un sector en la població que no té l’hàbit de visitar a un fisioterapeuta. En aquest sentit, per què els convidaria a provar-ho?

Qui prova la fisioteràpia, repeteix. Nosaltres tenim gent de 40 o 50 anys que mai havia anat a un fisio i es penedeixen de no haver-ho fet, ja que s’adonen que açò és un complement per a la seua salut. El més habitual que trobem és gent que ha treballat tota la vida amb molèsties, al realitzar un treball repetitiu en l’àmbit laboral, i són els primers que, de forma preventiva, agafen cita per tornar.

 

Aquests dies celebreu dos anys. Quina ha estat l’evolució?

Com en tot tipus de negoci, al principi no saps com ho va a captar la gent. Però des del primer dia hem tingut molta acceptació i gran part de la gent que ve ens transmet els bons resultats. Hem ampliat plantilla i tenim un cercle de pacients que ens permet ser optimistes.

 

Com es planteja el futur?

De moment volem seguir com estem i no descartem portar endavant algun projecte que tenim en ment per tal de millorar el nostre servei.