Festes l'Alcudia

89 Photos

Seu

56 Photos

Foguera Gandia

Fotos: Ximo Pérez, de Conèixer Canals

81 Photos

Corpus Escolar

116 Photos

Museu de l'Almodí

59 Photos

Esport Adaptat

19 Photos

Carrers d'Art

72 Photos

Dies grans de la Setmana Santa 2013

Aquesta galeria recull els actes des del dissabte 23 de març fins al passat dijous 28. Fotografies de Quela Alapont i Vicente Reig.

95 Photos

Falles 2013

Fotos: Estudio Federico / L\'Informador.

75 Photos

Setmana Santa 2013

Es nota ja en els carrers de Xàtiva la proximitat de la Setmana Santa. Durant aquests dies s\'han celebrat diversos actes que anuncien la ràpida arribada d\'aquest esdeveniment tan esperat pels veïns de la capital de la Costera. Agraïm la col·laboració a Vicente Reig Tudela, Quela Alapont, Delia Sanchez Albertazo, Vicente Reig Tudela i Quique Climent, que ens han cedit les fotografies.

60 Photos

Exposició del Ninot 2013

Diumenge es va inaugurar l\'exposició del Ninot en la Casa de la Cultura de Xàtiva i es van donar a conèixer els premis. En falles infantils, en la secció especial, el premi ha sigut per al treball de l\'artista xativí Manolo Blanco per a la falla Murta Maravall.

22 Photos

Presentació d'Inditec

El passat 1 de desembre s\'incorporava al servei de neteja de Xàtiva l\'empresa Inditec, substituint així a l\'anterior adjudicatària. Aquest canvi suposa un nou model de gestió i de servei, amb la permanència de tots els seus treballadors i tal com veurem en aquest reportatge, l\'ampliació de llocs de treball. Inditect és una filial del grup Oritz, un gran grup empresarial amb seu a Madrid, delegacions per tota Espanya i fins i tot inversions en bona part del món. Sens dubte, es tracta d\'una bona notícia perquè amplia els serveis per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Xàtiva.

26 Photos

Carnestoltes als centres escolars de Xàtiva

Fotos de l’Attilio Bruschetti, Jacinto Castañeda, Taquígrafo Martí, La Inmaculada i Gozalbes Vera.

35 Photos

FITUR 2013

L\'Informador ha estat present en aquesta edició de FITUR 2013.

24 Photos

Festes de Sant Antoni de Canals 1

En aquesta primera part et mostrem un recull de les millors imatges dels dies 15 i 16, amb els actes d\'entrega de la foguera, parells infantils, primer vítol i Ofrena.

44 Photos

Festes de Sant Antoni de Canals 2

A la nostra segona galeria de les festes de Sant Antoni de Canals et mostrem tot el que ha donat de sí els dies 17 i 18, l\'espectacular mascletà, la processó, la festa dels Parells i la benedicció dels animals. Agraïm a Ximo Pérez la cessió de les fotos del dia 17.

31 Photos

Cavalcada dels Reis Mags 2013

Un any més Ses Majestats d\'Orient no van voler passar de llarg en el seu recorregut i van arribar a Xàtiva amb la intenció de complir els somnis dels més menuts i portar-los tot allò que esperaven amb tanta impaciència. Puntuals a la seua cita, a les 17 hores entraven al camp de La Murta, un estadi abarrotat per a l\'ocasió que en els moments previs va gaudir de l\'orquestra Salmagundi i de l\'animació de la companyia de Teatre de la Lluna.

40 Photos

Centrals Betlem

Dijous passat, sense haver sigut encara inaugurat oficialment, ja érem alguns els que havíem visitat el Betlem del 2012. Sobretot centres escolars i instituts de Xàtiva que, com a novetat d\'aquest any, se\'ls ha oferit aquesta oportunitat abans d\'iniciar les vacances nadalenques. L\'Informador ha sigut un dels afortunats de poder estar present un dia abans de la seua obertura i a més, acompanyats gratament del seu màxim responsable encapçalant la regidoria de parcs i jardins, Vicente Parra. Amb ell, a més de Pere Pau, cap de la brigada de parcs i jardins, hem volgut conèixer des de dins els detalls més desconeguts i els secrets d\'aquesta activitat que any rere any s\'aferma com el punt de trobada nadalenc de la Costera. Un lloc que tant xiquets com adults recorren per aquestes dates amb la il·lusió del primer dia.

18 Photos