Fouad Benzeroual es proclama campió autonòmic dels 1500 metres

FouadL’atleta del C.A.X. Fouad Benzeroual es va imposar en la final dels 1500 m. dels Campionats Autonòmics Absoluts que s’han disputat a Gandia aquest dissabte passat. Fouad va estar sempre al capdavant de la prova i donant la cara fins a l’ultima volta en la qual va llançar un atac prou fort per a acabar de despenjar a tots els seus rivals i entrar en la línia de meta amb uns satisfactoris 3 ́59”.

Però no va ser l’única medalla del C.A.X. en aquests Autonòmics Absoluts, ja que l’atleta d’Alzira Pere Amat va aconseguir el bronze en la dura prova dels 3000 m. obstacles amb 11 ́07”.

En els Campionats d’Espanya per a Veterans celebrats a Vitòria, l’atleta del C.A.X. Montse Más va parar el crono en 1 ́18”75 quedant-se a 5 centèsimes d’entrar en la final, mentre que en 100 i 200 m.l. es classificava en la 5a posició en ambdues semifinals (16 ́23” en 100 i 33 ́59 en els 200 m.l. per a l’atleta de Xàtiva).

Amb aquestes dues competicions es dóna pràcticament per finalitzada la temporada federada quant a pista a l’aire lliure es refereix quedant per a la resta de l’estiu les proves populars dels diferents circuits de la Comarca i Diputació.