Gaudeix amb L’Informador d’aquests dies festius

Arriben les vacances de Setmana Santa i un any més des de L’Informador hem preparat el nostre especial perquè gaudisques al màxim d’aquests dies, tant si eres jove com a major, sense moure’t molt lluny de casa. I és que en la nostra zona disposem de multitud de possibilitats d’un alt nivell que desconeixem.

Moltes vegades planifiquem aquestes setmanes amb viatges més costosos que cada vegada es fan més difícils pels temps actuals ja que ens sol cridar més l’atenció els atractius d’altres zones oblidant-nos de la riquesa de la qual disposem al costat de casa.

Per açò, en aquest especial vam mostrar diferents opcions per a menjar-nos la mona en paisatges de somni com la Cova Negra de Xàtiva, el Túnel de Canals, Riu Nou de L’Alcúdia o L’Albufera d’Anna. Si d’altra banda busquem una vessant més cultural per a aquests dies, sens dubte una de les millors opcions són les visites teatralitzades que, després del bon acolliment de l’any passat, repeteixen en el Castell. Tornar a l’època dels Papes Borja, conèixer la vida del poeta Ibn Hazzam o estar en la masmorra del Comte d’Urgell serà possible per a tots aquells que ho desitgen.

A més, el Museu de l’Almodí alberga una exposició de primer nivell que ningú s’hauria de perdre. La vida d’un il·lustre xativí com Blai Bellver es repassa en aquesta mostra amb màquines úniques en el món i mostres del seu treball que va suposar una revolució en el món de la impremta del Segle XIX.

A açò cal sumar-li l’oferta turística que ofereixen la resta de municipis de la Costera i de la Canal.

Així, us convidem a gaudir del nostre especial i a consultar les diferents notícies relacionades que trobaràs a continuació i, com no, d’aquestes setmanes festives ja que davant totes aquestes propostes que trobaràs en les següents pàgines no hi ha excuses per a quedar-nos a casa.

Les quatre cares de Xàtiva

El Túnel i Riu Nou, els destins favorits a Canals i L’Alcúdia

La Mancomunitat de la Canal de Navarrés ofereix multitud d’atractius turístics