Genís Soldevila: “Jugar a l’Olímpic és una oportunitat molt gran”

Si la passada setmana parlàvem amb José Alemany, secretari tècnic de l’Olímpic, en aquest exemplar hem xarrat amb un dels nous reforços del conjunt xativí en el mercat hivernal. Ell és Genís Soldevila, un segon punta polivalent procedent del Lleida de Toni Seligrat, equip al que va arribar la passada temporada també en el mercat d’hivern.

Genís Soldevila, nou jugador de l'Olímpic.
Genís Soldevila, nou jugador de l’Olímpic.

Primer partit, primera convocatòria i debut. Supose que molt content.

Sí, estic molt content més enllà d’haver jugat. Ho estic pel fitxatge, per aquesta oportunitat que em dóna l’Olímpic. Ara cal treballar dur i a aprofitar al màxim tots els minuts que em done l’entrenador.

Com han sigut aquests primers dies a Xàtiva?

La veritat és que molt bé. Des de que vaig arribar el grup m’ha acollit molt bé i m’han donat moltes facilitats per a adaptar-me el més prompte possible. Estic molt feliç per com estan anant les coses aquestes primeres setmanes.

Què suposa per a tu tenir aquesta oportunitat en l’equip referent en aquests moments de 2a B?

És una oportunitat molt gran. Quan va eixir l’opció de poder venir a Xàtiva vaig tenir clara la meua decisió des del primer moment. Tenir aquesta possibilitat de lluitar pels play off d’ascens és molt important com a jugador.

Així que ja contagiat per la il·lusió de l’equip i de la ciutat per estar en la promoció.

Per descomptat. Els primers dies em vaig interessar per passejar per la ciutat i conèixer millor Xàtiva i l’ambient que es respira. Tant el club com l’afició anem a treballar al màxim per a aconseguir aquest objectiu.