Gent de Canals demanarà un mateix tracte per accedir a subvencions

  • Segons la formació per segon any consecutiu algunes associacions culturals i totes les juvenils no disposaran de cap subvenció econòmica nominativa per part de l’Ajuntament de Canals

Segons ha informat Gent de Canals per segon any consecutiu algunes associacions culturals i totes les juvenils no disposaran de cap subvenció econòmica nominativa per part de l’Ajuntament de Canals. Així ho va decidir, apunten, el PP local quan va aprovar el Pressupost per a l’any 2014.

Gent de Canals, a la comissió informativa on es va debatre el pressupost, ja va denunciar la discriminació que pateixen aquests col·lectius respecte a la resta d’associacions, de manera que van sol·licitar un tracte igualitari.

Des de l’equip de govern es va assegurar no era possible per a l’any 2014 però que el pressupost per a l’any 2015 ho tindria en compte.

Gent de Canals ha decidit presentar a l’ajuntament una moció per a ser tractada, debatuda i votada en el pròxim plenari ordinari d’aquest mes de març. En la moció demanaran un tracte igualitari per a tots els col·lectius de Canals, bé siguin esportius, culturals, juvenils, mediambientals, etc.