Gent de la Consolació alerta que cada vegada es necessita més per atendre més famílies

Gent de la Consolació va celebrar ahir a la nit assemblea general per a socis i simpatitzants al seu local de la plaça Sant Jaume.

La vicepresidenta de Gent de la Consolació, Lolita Benet, ha assegurat que el nombre de persones a les que se li ajuda és cada vegada més gran, i cada vegada es necessiten més aliments. Un exemple: es lliuren cada setmana 600 litres de llet i 300 paquets de galetes.

Benet ha declarat que cada vegada la gent és més solidària. Hi ha molts punts de lliurament d’aliments. Gent de la Consolació té inscrits a 300 nens, molts d’ells de 8 a 12 anys. Al costat dels aliments es recullen ja joguines o regals per a aquests nens. Ja es pot adquirir el calendari solidari editat aquest any a un preu de 3 € amb obres de pintors de Xàtiva. L’any passat es va fer per primera vegada i va ser un èxit. El 23 de desembre a terme la campanya del “Pollastre Solidari”. L’any passat es van adquirir 140 pollastres. Ja es recull “la voluntat” per adquirir aquests pollastres. Lolita Benet també ha destacat l’èxit del “hort social” que ha posat en marxa l’associació, que compta amb el seu propi encarregat i que ja ha donat les seues primeres collites.

Gent de la Consolació aspira a posar en marxa un “menjador social” a la ciutat. Entre altres activitats s’ha posat en marxa un taller de manualitats i classes de valencià, espanyol, i de repàs.