CD Olímpic: Guanyar per sumar tres punts i molta il·lusió

  • S’ha renovat el patrocini de Grupo 4 Automoción

Primer partit a la Murta de la nova temporada davant el Muro. Es jugarà demà diumenge des de les 18 hores amb l’arbitratge de Joan Albert Silvestre Cerdà. Després del bon inici de lliga davant el Bunyol (0-2) qualsevol resultat que no siga guanyar seria un gerro d’aigua freda per a un grup que, després del descens de categoria, després dels mals resultats en la Murta de la passada temporada i després la renovació gairebé total de la plantilla, necessita agafar confiança, acabar amb qualsevol escepticisme i encara que la lliga és molt llarga i hi ha rivals molt complicats començar a il·lusionar-se i de pas anar guanyant abonats i aficionats.

En allò esportiu l’entrenador Jero López podrà comptar amb els mateixos que van guanyar el Bunyol. També podrà comptar amb Moscardó una vegada  solucionats els problemes amb el seu anterior club, el Mèrida. Continuen de baixa Sanjulián, Pepín i Rifaterra. El primer ja fa exercicis amb el grup estant més a prop de la seua reaparició. Jero López està en condicions de repetir el mateix onze que a la primera jornada no descarten el debut de Moscardó.

L’equip, passada la Fira, ha entrenat aquesta setmana a la Murta.

Dimecres es va jugar un partit amistós a la Murta davant el Vilamarxant. Es va guanyar 1-0 amb gol en el primer temps de Rubén Solano. No va ser partit fàcil. Després de diverses accions amb massa intensitat, i alguna que una altra discussió, en el segon temps, l’equip es va veure obligat a baixar el ritme del partit.

Els bons costums no es perden i dijous hi va haver dinar de plantilla i cos tècnic. El grup està sent un dels punts forts en aquest inici de la temporada.

El rival, el Muro, va empatar sense gols a casa davant l’Oriola. Per al partit de demà l’entrenador Paco Arcos podrà comptar, en principi, amb tots els seus efectius, fins i tot amb Álex Torrella que tenia algunes molèsties a l’espatlla, però que aquesta setmana ja ha entrenat amb el grup.

Primera cita a casa i obligats a sumar la segona victòria. El primer líder, el Castelló, té jornada de descans.

Aquesta setmana, a més, s’ha renovat un dels principals patrocinis de l’equip, el de Grupo 4 Automoción.