Guies de butxaca per a conèixer amb tren la província de València

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha editat amb la col·laboració de RENFE, la guia de butxaca de ‘Rutes Turístiques amb tren per la província de València’.

Aquesta publicació, que es presentarà en Fitur, permetrà als valencians i als turistes que visiten la ciutat de València realitzar una visita als municipis d’interès de la província, connectats amb tren amb la capital de la Comunitat.

Per aquest motiu, es repartiran 10.000 exemplars de la guia els dies 30 i 31 de gener entre els passatgers de l’AVE que realitzen el trajecte Madrid-València i València-Madrid.

portada guía rutas en trenLa guia de butxaca es divideix en diversos apartats dedicats a les diferents línies de rodalies de RENFE i a la línia regional que uneix València-Xàtiva-Alcoi.

El Patronat Provincial de Turisme, a través d’aquesta guia, proposa visites als municipis turístics de la província de València que tinguen estació de tren: Xest, Xiva, Bunyol, Requena, Utiel, El Puig de Santa Maria, Puçol, Sagunt, Gilet, Estivella, Sueca, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia, Catarroja, Silla, Algemesí, Alzira, Carcaixent, Xàtiva, Canals, Montesa, Vallada, Moixent, el Genovés, Benigànim, Albaida, Agullent i Ontinyent.

A més, la publicació conté informació pràctica sobre els horaris dels ferrocarrils, dades de contacte de les oficines de turisme i mapes de les línies.