“Hem d’estar orgullosos de la unitat que hem mostrat sempre”

El Partit Popular de Xàtiva va celebrar la passada setmana el seu congrés local amb l’elecció de Jorge Herrero com a nou president. Herrero va obtenir el 87,5% dels vots dels afiliats i ha afirmat al nostre Setmanari que treballarà amb l’objectiu de revalidar la sisena majoria absoluta en la capital de la Costera i d’implicar als joves del partit.

Explique’ns, en primer lloc, com va ser aquesta vesprada tan especial per a vostè.

Primer que res he d’agrair el magnífic treball del comitè organitzador, encarregat de que tot isquera correctament i del que era president Enrique Perigüell. Tant el muntatge del saló com el transcurs de l’acte va ser excel·lent i cal reconèixer el treball i la dedicació dels membres d’aquest comitè. Quant a l’acte en si, va ser una vesprada amb molta afluència tant de militants com de diferents alcaldes i regidors de la comarca i de la província, així com la del president i el secretari general de la província. En definitiva, va ser un esdeveniment amb molt bon ambient i molt bona sintonia.

IMG_9801Supose que aquest suport rebut és una gran responsabilitat afegida a la nova etapa que ara comença.

La veritat és que sí. Alfonso Rus, president provincial, va ser el primer que va apostar per mi i ha sigut el meu principal avalista. A més, vaig presentar prop de 250 avals, una mostra de l’important suport a aquesta candidatura, ja que segons els estatuts es necessiten un mínim de 15 avals per a presentar-se.

Açò demostra la unió i la força que té internament el PP de Xàtiva. És així realment?

Per descomptat que és així. A banda d’algunes lluites internes que des d’alguns mitjans s’han exagerat per a fer-nos mal, el transcurs d’aquest congrés local ha demostrat la normalitat que hi ha en el nostre partit ja que no hi ha hagut cap problema. Jo vaig insistir en el meu discurs que hem d’estar orgullosos de la unitat que hem mostrat sempre, tant a la figura d’Alfonso Rus com a la del propi Partit Popular.

També va destacar molt la importància d’involucrar als més joves.

Sí, perquè dins dels avals que vaig aconseguir i quant a la presència de membres de les Noves Generacions en el congrés, van ser un nombre molt important. Prova d’açò és que es van implicar moltíssim i van estar molt actius en les xarxes socials difonent l’esdeveniment i açò és d’agrair. A més, en l’executiva local he nomenat a set membres de les Noves Generacions perquè ells són els que van a garantir el nostre futur.

Quin balanç fa d’aquests últims anys?

El balanç no pot ser més que positiu per les cinc majories absolutes aconseguides de manera consecutiva. Açò ho diu tot perquè la confiança dels ciutadans de Xàtiva està molt bolcada amb la nostra gestió i significa que s’han fet les coses bé. Com va dir el nostre alcalde, també ens hem equivocat en algunes coses, però el més important és reconèixer-ho i rectificar. Al final, quan ho posem tot en una balança el ciutadans saben que som el partit més capacitat per a traure endavant la ciutat.

I finalment, quina proposta de futur es marca per aquests anys?

Tornar a reafirmar el partit de cara a 2015 per a buscar la victòria electoral. Jo vull que el Partit Popular siga un partit que estiga en el carrer i que done la cara en aquests moments difícils, ja que el ciutadà ens demanda aquesta proximitat. En el nou organigrama de l’executiva local hem pensat diverses iniciatives per a mantenir aquesta relació directa amb els veïns i amb els col·lectius, per demostrar a la gent que som capaços de seguir treballant per ells com en els últims anys.