Homenatge al CV Xàtiva

  • L’Ajuntament ha rebut a les jugadores per l’ascens a Nacional

Xàtiva continua en l’elit del voleibol masculí i torna a l’elit femenina. Tot açò mantenint intacta la base de la qual es nodriran els primers equips. Un treball pioner de pedrera garanteix aquest futur.

L’Ajuntament de Xàtiva ha volgut homenatjar al club, amb l’objectiu de donar a conèixer a l’opinió pública el projecte del Club Voleibol Xàtiva per a la temporada 2016-2017.

El més destacable  de les fites aconseguides enguany és l’ascens a la lliga nacional femenina (categoria de bronze espanyola) de l’equip sènior femení del Club Voleibol Xàtiva. objectiu potenciar sense descans l’esport femení de base i d’elit.

Han passat 24 anys des de que en 1991/92 que desapareguera el mític Tormo-Barberà, en un club amb quasi 50 anys d’història, que cap equip de xiques juga en les lligues nacionals.

D’altra banda, l’equip sènior masculí continuarà en la lliga de plata espanyola, després que aconseguira mantenir la categoria la passada temporada.

El Club Voleibol Xàtiva manté actualment equips en totes les categories i edats està aconseguint excel·lents resultats a nivell autonòmic i nacional. El club, al costat de les seues associades, té més de 400 esportistes jugant a voleibol en la capital de la Costera.

Tal i com han afirmat els responsables del club, “la passada temporada, ha sigut única i històrica, sense precedents. S’han classificat per a nou finals autonòmica de nou possibles en totes les edats en masculí i en femení”. Així mateix es destaca que “el Club Voleibol Xàtiva és un projecte integral que permet a esportistes de totes les edats des d’alevins, infantils, cadets, juvenils i sènior gaudir de l’esport del voleibol de formació i de competició”.

Cal qrecordar que aquesta darrera temporada el club ha assistit a dos campionats d’Espanya: el juvenil femení i cadet masculí i es treballa en volei platja per a aconseguir el tercer.