Hui és el dia de la panderetada

La coneguda com “baixadeta” de l’ Albereda de Jaume I acollirà de nou avui, pro segon any consecutiu, la “panderetada”. Aquest any ha augmentat el nombre d’activitats previst. Es repartiran 300 panderetes perquè se les pintin els nens al taller. També destaca la novetat del concurs de fotos de la millor pandereta i la millor foto del dia de la panderetada, que es farà pujant les fotos al Instagram (aplicació de telèfon).

A les 11:00 s’iniciarà l’activitat pintant panderetes. A les 12:45 es podrà gaudir del conte “Joanet i la pandereta del rei”, explicat per “Este cueto me suena”. Ja a la vesprada, a les 17:30, de nou es podrà escoltar el conte “Joanet i la pandereta del rei ” comptat en aquesta ocasió per “Coco’s dream productions”. A les 18:00 serà el lliurament de premis dels concursos fotogràfics de les fotos pujades al instagram amb els hashtags # panderetapanderetada2 per a la participar en el de la millor pandereta, i # fotopanderetada2 per a la millor foto del dia ). A continuació serà la panderetada amb animació i nadales i berenar on no faltarà la xocolata calentivo.

La idea i l’organització de l’ acte és de Mon Oncle amb l’ajuda, col·laboració i patrocini de l’Ajuntament de Xàtiva, els forns de Pla, El poblet, L’ esplai i Emilio Rico, i els comerços : Impremta Papiro, La Jijonenca, Mister Biker, Martínez òptics, El racó d’Isabel, Cucó, La tenda de l’estudiant, Carrusel i La ardilla pilla. També gràcies a Coco’s dream productions, Aquest conte em sona, Manu Requena, VAV architechs i Ortogràfic.

Imprimir