Hui, presentació oficial del CD Olímpic

L’Olímpic es presenta hui davant els seus aficionats al camp Murta. L’acte s’iniciarà a les 19.30h, disputant a partir de les 20.30 hores un nou partit de pretemporada, el quart, davant un equip de segona B, l’At. Levante. Serà l’última oportunitat per als aficionats locals per veure el seu equip a casa ja que els dos últims partits, abans de l’inici de lliga, es jugaran a Sant Vicent del Raspeig i Oliva.

Es mantenen les tres baixes segures per lesió, en el cas de Sanjulián, amb un aparatós embenat protegint el dit fracturat de la mà; i de Rifaterra i Pepín, recuperant-se. Un dels jugadors a prova, Alonso, que va ser un dels destacats davant el Llosa no va poder jugar davant el Almansa per lesió i tampoc podrà jugar avui. El capítol de fitxatges continua obert i pot haver-se incorporat de fet algun jugador més en les últimes hores abans de la presentació. L’equip necessita incorporar, sobretot, jugadors ofensius.

El balanç, de moment, és d’una victòria i dues derrotes, amb un únic gol encaixat i dos gols marcats. Des del primer partit davant el Llosa l’equip ha mostrat la seua solidesa defensiva. En l’aspecte ofensiu ha anat de menys a més, comptant cada vegada amb més ocasions i aconseguint els primers gols i la seva primera victòria en el trofeu Fira d’Agost davant l’Almansa.

El trofeu Fira d’Agost es va quedar a casa després de la victòria de l’Olímpic per 2-0. Va ser millor l’equip de Xàtiva al seu rival. Segur en defensa va comptar amb més ocasions de gol que en partits anteriors. Rafeta va aconseguir el primer gol de penal als dos minuts i Marc Cosme el segon als vint minuts. L’entrenador, Jero López, content amb l’evolució de l’equip en aquesta pretemporada. Entre altres autoritats va assistir l’alcalde la ciutat, Roger Cerdà. La reina de la Fira, Alexia Úbeda, va fer la treta d’honor i va lliurar al final el trofeu al capità Berna Ballester.