I demà diumenge…

L’últim acte processional de la Setmana Santa Setabense està previst demà: la trobada de Crist Ressuscitat amb la seua mare. Acabarà així una Setmana Santa que a Xàtiva marcada per l’alta participació.

Demà, Diumenge de Resurrecció, la Confraria del Crist Ressuscitat i Maria Immaculada processionaran seues imatges titulars des de l’església del Carme a les deu del matí. La imatge de Crist Ressuscitat ho farà per Germanies, Acadèmic Maravall, República Argentina, Pare Claret i Pintor Guiteras, acompanyat per ‘La Nova’. Per la seua banda, la imatge de Maria Immaculada ho farà eixint al carrer de vianants del darrere església i seguirà per Azorín, Ramón i Cajal i avinguda de la Ribera, acompanyada per la banda de tambors ‘La Dolorosa’.

Finalment, a les 10:30 ambdues imatges protagonitzaran l’Encontre Gloriós del Crist Ressuscitat amb la seua Santíssima Mare a la plaça del País Valencià. En finalitzar tornaran per Maulets, Acadèmic Maravall i Germanies fins a la seua seu on se celebrarà l’eucaristia a intenció dels confrares difunts.