I si sumem ja els 50 punts!

  • Un punt separa tots dos a la classificació, 48 l’Elx, 47 l’Olímpic. Important és aconseguir l’average a favor

L’Olímpic pot aquest diumenge sumar els 50 punts, punts que a falta de vuit jornades del final de la lliga li donaria a l’equip dret a lluitar per la promoció d’ascens o per la seua classificació per a la pròxima edició de la Copa de Rei. A més és una jornada amb enfrontaments directes entre equips de grup de cap. A més de l’Elx Il·licità-Olímpic, es juguen el Lleida-l’Hospitalet, Huracà-At.Baleares i el Llagostera-Alcoià. La dinàmica dels de Xàtiva és, malgrat les baixes, positiva, i la victòria davant el Llevant B ha donat molta confiança al grup. L’Olímpic té dos grans obstacles que salvar : el rival i les seues baixes.

Pepín i Francis no podran jugar aquest diumenge davant l’Elx Il·licità. En el cas de Pepín el jugador ha fet ja alguns exercicis més però encara li queden uns dies per entrenar amb el grup. Francis per la seua banda tampoc ha entrenat amb el grup. A Enguera fer bicicleta estàtica. Persisteixen les molèsties al genoll. Com ja va passar diumenge passat a Xàtiva pot entrar en la convocatòria però és poc probable que entri en l’onze. Jacobo jugaria llavors el seu tercer partit com a titular aquesta temporada.

Nando Ramon i Peris també continuen fora del grup per les seues respectives lesions. Als lesionats s’uneixen els sancionats Pifarré i Kike Alcázar.

En Enguera Denis no va completar la sessió per un cop encara que es confia que passades unes hores el jugador està en condicions de jugar.

Christian i David van entrenar amb el grup però, sobretot el segon, estan una mica lluny d’estar en l’onze o convocats. Christian, atès que comptant a Francis Aparicio disposa de 15 jugadors, podria tornar a entrar en una convocatòria després de setmanes fora per la seua lesió de turmell. La bona notícia és que torna Mendoza després de la sanció.

El proper partit és contra l’Elx Il·licità (diumenge, 12 hores ). El filial de l’Elx es caracteritza pel bon futbol que practica a casa, on és més agressiu que en els desplaçaments. Ve d’empatar sense gols a casa de l’Ontinyent. Ha guanyat els seus últims cinc partits a casa. A la Murta, a la primera volta els de Xàtiva van guanyar 1-0. Un punt separa tots dos a la classificació, 48 l’Elx, 47 l’Olímpic. Important és aconseguir l’average a favor. El partit serà dirigit per l’àrbitre Eduardo Moya Baena, del col·legi andalús. És la seua primera temporada a la segona B. La plantilla entrenarà hui dissabte a Enguera buscant la gespa natural.