Inaugurades les instal·lacions esportives del pavelló de Cerdà

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha inaugurat junt amb l’alcalde de Cerdà, José Rafael Serra, el pavelló esportiu municipal.

El pavelló municipal, de més de 1.200 metres quadrats destinats a practicar diferents esports com bàsquet, voleibol, tennis i futbet, ha estat possible gràcies a les ajudes rebudes mitjançant diferents plans i convenis de la Diputació que ascendeixen a 370.000 euros.

L’entitat provincial ha col·laborat en la construcció de la nova instal·lació a través del Pla d’Instal·lacions Esportives 2007-2012, amb el qual es va executar la primera fase de l’obra, els Plans Provincials d’Obres i Serveis, el Pla d’Eficiència Energètica en Edificis Municipals, amb el qual es va col·locar il·luminació tecnològica led, o un conveni singular amb el qual es va contribuir a finalitzar l’obra.

L’alcalde de Cerdà, José Rafael Serra, ha manifestat que “en agraïment a això, hem volgut dedicar un carrer a l’actual president de la Diputació, que resumeix l’agraïment a aquesta institució, sense la qual els municipis de pocs habitants pràcticament no podríem subsistir econòmicament”.