“Iniciem un projecte a llarg termini i estem convençuts que anem a créixer en el futur”

Juan Giner, candidat de Ciudadanos a l’alcaldia de Xàtiva

“Iniciem un projecte a llarg termini i estem convençuts que anem a créixer en el futur”

Ciudadanos aconsegueix un regidor a la ciutat. Com ho valoreu?

Estem molt contens amb el resultat  i el recolzament que hem rebut, ja que per a nosaltres no era gens fàcil aconseguir entrar amb representació a l’Ajuntament de Xàtiva. Estem satisfets ja que vam estar a punt d’aconseguir dos regidors, de fet en algun moment del recompte el teníem, però en línies generals pense que hem fet un bon treball i tenim representació per poder treballar per la ciutat a partir d’ara.

Tot indica en que no participareu del futur govern.

Roger sabrà el que té que fer i tindrà que meditar quina és la decisió final per formar govern i si la suma de partits li poden passar factura en un futur. Les propostes que li facen la resta de partits decantaran la seua decisió i som conscients de que va a tenir una majoria molt amplia per governar la ciutat els propers anys.

Quin és el paper de Ciudadanos en Xàtiva?

Des de que hem obtingut el recolzament de la gent hem obert una nova etapa. Ara iniciem un projecte a llarg termini, a quatre anys vista, en el que pretenem treballar i fer propostes per Xàtiva. La gent va a conèixer-nos i estem convençuts que aquest projecte va a créixer en el futur.