Ja està en marxa el menú escolar de la Diputació

  • La corporació provincial ha destinat 500.000 euros per a xiquets d’entre 3 i 16 anys en un programa que finalitzarà el 30 de setembre

Els dinars en els menjadors d’escoles d’estiu municipals començaven el passat de dimecres 1 de juliol a servir-se i s’emmarquen en les ajudes bàsiques d’alimentació dels menors més vulnerables a causa de la situació econòmica desfavorable de les seues famílies i que es troben en risc d’exclusió social.

La tercera edició del Programa Provincial d’Assistència Nutricional es destina a menors escolaritzats en Educació Infantil, Primària i Secundària en els qui concorreguen circumstàncies socioeconòmiques, que comporten risc palès de manca o dèficit alimentari, segons criteri i valoració efectuat per l’equip social municipal.

Un total de 103 municipis beneficiaris serviran prop de 130.000 menús a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 16 anys, inclusivament, per al que la Diputació ha destinat 500.000 euros.

“Les ajudes per als menjadors d’estiu són per als municipis de menys de 20.000 habitants, un sustent per a assegurar els menjars als xiquets i joves en edat obligatòria d’escolarització” ha assegurat la diputada de Benestar Social, Amparo Mora.

Del més d’un centenar de localitats que es beneficien d’aquest pla, els municipis de la Costera, la Canal i la Vall d’Albaida adherits són: L’Alcúdia de Crespins, Lloc Nou d’En Fenollet, Navarrés, l’Olleria, Bocairent, Enguera i el Genovés.