Javier Sicluna és reelegit com a president del PP de L’Alcúdia de Cespins

El Partit Popular de L’Alcúdia de Crespins va clausurar el seu Congrés Local el passat divendres 12 d’abril, en la seu del Partit, amb la presència de nombrosos afiliats i simpatitzants, així com de diferents membres de l’Executiva Comarcal de PP amb el seu President Comarcal, Emilio Llopis. També van acudir a la trucada dels populars de L’Alcúdia de Crespins, alcaldes i regidors del PP dels diferents municipis de la Costera.

IMG_2566Javier Sicluna va ser triat per unanimitat nou President Local. En la seua intervenció, va realitzar un balanç de la gestió realitzada en els últims anys, ressaltant la consolidació del PP en el municipi, els excel·lents resultats electorals aconseguits, l’excel·lent treball que realitza el Grup Municipal i la constant presència i proximitat del PP amb els ciutadans de L’Alcúdia de Crespins.

En l’acte de clausura, el president Comarcal del PP de la Costera i alcalde del Genovés, Emilio Llopis, va felicitar personalitzant en Javier Sicluna, al grup municipal que tan bon treball realitzen en l’Ajuntament, i va desitjar dedicació, treball i il·lusió per a aquesta nova marxa i va destacar que estaran fortament recolzats per la Diputació de València, amb el seu President Alfonso Rus compromès amb la localitat.