Javier Sicluna mostra el seu agraïment per la setmana de festes de l’Alcúdia

Una vegada concloses les festes de l’Alcúdia de Crespins en honor al Santíssim Crist del Monte Calvari i al Divina Aurora, l’Alcalde del municipi Javier Sicluna les qualifica com a “excepcionals”.

Unes festes en què els ciutadans d’aquesta localitat han pogut gaudir de la seua setmana gran amb multitud d’actes programats. Des que el passat 31 d’agost que el Dr. Sergio García oferira el pregó des de la balconada de l’Ajuntament s’ha dut a terme el programa d’actes amb gran rigor, gràcies al treball que durant tot l’any ha efectuat la Comissió de Festes.

Dia de la “entrà”, de l’Aurora, carrers adornats, la ‘Baixà’, festa al barri l’Aurora, dia dels cassoles i els xiquets, dia dels quintes i dels vells, i com no, el divendres 6 de setembre quan més de 3.000 persones van estar gaudint de la “nit de les paelles”. Disfresses, revetles, esmorzars… I com a colofó el dia de la ‘Pujà’ on va estar present Daniel Marco Blanes, Secretari Autonòmic de Turisme i Comerç.

Com destaquen des del Consistori, “unes festes d’aquesta enorme qualitat solament es poden fer amb un gran equip de treball. Un Equip de Govern que ha treballat sense descans perquè les festes de 2013 anaren una realitat”.

Per aquest motiu, l’alcalde agraeix “molt especial al Tinent d’Alcalde Dª Inmaculada Soler per la seua coordinació juntament amb el Cap de la Policia Local perquè no hi haguera cap problema de seguretat i que tot es desenvolupara de la millor manera possible. I així ha sigut, sense cap incident que revestisca notorietat. Agraïment a la Regidoria de Festes dirigida per D. Carlos Borredá que ha sabut captar les necessitats festives que la gent ens reclamava, i amb un pressupost concorde als temps en els quals vivim haja pogut gestionar una grans festes. La gent ha valorat enormement el seu treball i disponibilitat i s’ha felicitat per açò. I a totes les altres Regidories, gràcies perquè sense el seu suport, dedicació i treball constant i diari haguera sigut molt difícil poder fer aquesta setmana de festes per als alcudians i alcudianes”.

Javier Sicluna no ha volgut oblidar-se de Mónica García Pastor, Reina de les festes 2013, que juntament amb el seu grup de Festeres “han sabut representar al seu poble amb total responsabilitat i portar el nom de l’Alcúdia de Crepins pel cap alt alt. Una setmana que no oblidaran mai en les seues vides i sempre perdurarà en la memòria de cadascuna d’elles”.

L’Alcalde i el seu Equip de Govern se senten molt satisfets per aquesta setmana de Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins i agraeixen als veïns i veïnes la seua participació. “Ara novament toca seguir treballant perquè les festes de l’any pròxim siguen encara millors”, va finalitzar.

Recorda els millors moments de les festes a la nostra FOTOGALERIA.