JEEP Setamóvil, Vehicle i Patrocinador Oficial del 3er Trail Running Nocturn Camins de Cabres, 23K i 45K

Jeep, la marca d’automòbils tot terreny per excel·lència, de la mà del seu concessionari oficial Setamóvil S.L. que engloba a més de la marca Jeep, les marques Fiat, Alfa Romeo i Abarth, situat en Ctra. la Llosa de Ranes s/n “Pol. Ind F Xàtiva i en Avinguda dels Esports, 17 Alzira, al costat del seu grup empresarial Grupo 4 Automoción, han participat aquest darrer cap de setmana com a vehicle i patrocinador Oficial del 3er Trail Running Nocturn Camins de Cabres 23K i 45K.

IMG_20160827_134515La duríssima prova ha tingut lloc per massissos de les muntanyes del Genovés, Benigànim, Bellús, Xàtiva i L’Olleria, un recorregut que transita per camins i senderes de muntanya de gran bellesa natural, on es combinen zones d’arbrat amb zones escarpades de roca viva. En definitiva una prova molt tècnica i d’elevada dificultat.

Setamóvil S.L. ha dotat a l’organització de la prova de vehicles industrials per a l’acompliment de les labors logístiques, el primer Pick-up 4×4 de Fiat Professional, el nou FULLBACK, màquina polivalent perfecta per a qualsevol tipus de superfície, àgil, versàtil i imparable, així com el nou FIAT TALENT, el millor ajudant per al professional que ha de desplaçar-se en el dia a dia o en trajectes llargs. També ha participat de manera presencial mitjançant l’exposició de diversos vehicles, que els assistents a l’esdeveniment van poder veure durant la jornada de celebració de la prova, el nou JEEP RENEGADE i el JEEP GRAND CHEROKEE. El primer d’ells, el SUV més xicotet de la família Jeep, combina 75 anys de llegat llegendari de la marca Jeep, amb un nou disseny juvenil i característiques tecnològiques noves. Per la seu part, el Grand Cherokee, rei dels tot terreny, combina el luxe i refinament dels famosos SUV europeus.

Per a Setamóvil S.L. i Grupo 4 Automoción ha estat un orgull patrocinar i fomentar la pràctica dels nostres esports en aquest escenari natural del qual ens sentim espectadors privilegiats, una prova que respon als valors comuns de la marca: força, valor, optimisme i esperit de superació.