Jorge Rodríguez arrasa: “Els alcaldes d’Ontinyent es trien a Ontinyent, no a València ni a Madrid”

  • La Vall ens Uneix aconsegueix 17 regidors, 6 per damunt de la majoria absoluta
  • El PSPV-PSOE es queda sense representació al consistori

Resultat històric per a La Vall ens Uneix. El partit creat fa unes setmanes per Jorge Rodríguez ha arrasat a Ontinyent i ha aconseguit 17 regidors, una majoria absoluta folgada a l’estar 6 edils per damunt dels 11 necessaris. El PSPV-PSOE, partit que abandonava fa un mes Rodríguez i que aconseguia 14 edils en 2015, ha desaparegut del Consistori, quedant-se sense cap representant.

El Partit Popular, que tenia 3 regidors, obté 2 amb la candidatura encapçalada per Mercedes Pastor; i Compromís, que tenia 2 regidors, s’estanca i repeteix resultat amb la llista que lidera Nicolau Calabuig. Ciudadanos tampoc ha obtingut representació.

Jorge Rodríguez ha afirmat fa uns minuts, després de conèixer els resultats definitius, que els veïns han llançat un missatge: “Els alcaldes d’Ontinyent es trien a Ontinyent, no a València ni a Madrid”. Després de felicitar el PP i Compromís per haver obtingut dos regidors cadascun, ha agraït la tasca dels seus col·laboradors recordant que “hem patit molt, han estat anys molt durs, però si alguna cosa teníem clar era que, com diu el nostre lema, venim a donar-ho tot per Ontinyent. La gent sap la veritat sobre el seu alcalde, no cal que li la compten fora”.

Han votat un total de 18.742 veïns i veïnes, un 70’09% del cens i un 3% menys que a 2015. S’han registrat 155 vots en blanc i 96 nuls.