Jorge Rodríguez: “Esdeveniments com la Fira de Tendes, Tapes i Rock ajuden a consolidar Ontinyent com a referent comercial”

  • Un total de 51 tendes i 17 establiments d’hosteleria ofereixen aquest cap de setmana els seus productes al carrer amb l’ambientació en directe de 8 grups musicals

“Esdeveniments com la Fira de Tendes, Tapes i Rock estan ajudant a consolidar Ontinyent com a referent comercial”. Així ho manifestava ahir a la vesprada l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, en la inauguració de la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock de la ciutat, organitzada per l’Ajuntament i la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal, amb la col·laboració d’establiments i associacions com AHVAL, Comerç IN i SOC. L’alcalde recordava que l’Ajuntament ha impulsat ja prop de 30 campanyes d’aquest tipus als últims anys, com ara Ontinyent al Carrer o el Festival de Circ i Teatre, “i el positiu impacte d’iniciatives com aquesta està notant-se en el creixement de la ciutat com a pol d’atracció comercial, amb una ràtio de comerços superior a ciutats veïnes com Alcoi o Xàtiva i amb una varietat que hem de posar en valor”, assenyalava.

Des de hui i fins diumenge a les 22:30 hores seran 51 les tendes i 17 els establiments d’hosteleria que oferiran els seus productes al carrer José Iranzo, amb l’ambientació en directe de 8 grups musicals. Un espai que l’alcalde visitava acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i un nombrós grup de regidors i regidores de la corporació, visita durant la qual el primer edil agraïa la bona resposta de les associacions i professionals del sector a la iniciativa, i animava a ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes a participar de les activitats previstes aquest cap de setmana.

Durant estos tres dies es compta al carrer José Iranzo amb establiments de tota mena de sectors, com ara moda home i dona, complements; infantil, sabateries, llar i decoració, esports, òptiques, llenceria, o joyería, entre d’altres. Quant a la vessant hostelera, es prepararan milers de tapes de tot tipus a l’aparcament adjacent al col·legi Martínez Valls, on actuaran els grups musicals Zerocoma, Mimi y los Trileros, Second Coming, The Lemons, Scrambled, Star on Years, The Cabriolets, Soulomonics i Grupo Ñ. La zona de tendes es podrà visitar divendres de 18:00 a 22:00 hores; dissabte de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 22:00; i diumenge de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 20:00; mentre que la de tapes estarà oberta divendres de 19:00 a 02:30 hores; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 02:30 hores; i diumenge de 11:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores.