Juan Magan i Paloma San Basilio, estreles de la Fira de Xàtiva 2013

Alfonso Rus, alcalde de Xàtiva, i Ramón Vila, regidor de Fira, han presentat aquest matí les diferents actuacions musicals que tindran lloc en el Camp de la Murta.

Així, entre el 14 i el 20 d’agost s’iniciaran un seguit de concerts durant totes les nits, començant amb el musical homenatge a Michael Jackson “Forever King of pop” el dia de la inauguració. El 15 d’agost, després del sopar dels jubilats i pensionistes, actuarà l’orquestra “Trío Latino” i ja el divendres, a partir de les 22:30 hores la Murta acollirà un dels plats forts d’aquesta Fira. Englobat en el concert final de ‘Sona la Dipu 2013’, i després de l’actuació dels tres grups guanyadors, arribarà a Xàtiva l’espectacle “Uno de los nuestros” que compta amb la participació dels coneguts rockers Loquillo, Leiva i Ariel Rot, en una gira de tan sols huit funcions amb parada a la Costera.

IMG_1522El dissabte, després de l’èxit d’anys anteriors, la Salmagundi Band i amics homenatjaran a Bruno Lomas a partir de les 23 hores, i el diumenge, des de les 22:30 hores, la música més actual del cantant Juan Magan i del DJ Carlos Jean ompliran la nit de Xàtiva.

En la recta final de la festa, i coincidint amb el dia de les paelles, serà el torn per a l’orquestra Óxido i el dimarts, en la clausura, els assistents podran gaudir de l’artista internacional Paloma San Basilio en l’última gira de la seua carrera.

Alfonso Rus ha afirmat que Xàtiva “sempre porta als millors” i ha recordat que “hem estat parlant amb altres grans artistes per a portar-los, però és complicat perquè molts demanen cobrar entrada”. Així mateix, l’alcalde ha agraït “a tots els que fan la Fira possible pel seu immens treball” i ha anunciat “espectacles taurins en la plaça de bous”.

Per la seua banda, Ramón Vila ha destacat com a gran novetat la inclusió “d’actes participatius amb gent de la ciutat en la zona del Mercat i en la plaça de la Seu” i la seua intenció de “recuperar la carrera ciclista” en categoria femenina.

L’entrada a aquestes actuacions de la Murta serà totalment gratuïta i, a diferència d’altres anys, no requerirà arreplegar cap tiquet o invitació. A causa de la gran quantitat d’actes, Rus i Vila van emplaçar a pròxims dies per a seguir desgranant el programa d’aquest 2013.

Al nostre exemplar de demà, tota la informació de la Fira 2013 a la nostra ‘Pàgina de la Fira’.