La 14 Fira Outlet plenarà l’Albereda de Xàtiva aquest cap de setmana

Adexa ha presentat en roda de premsa la 14 Fira Comercial Outlet de Xàtiva i la Costera que se celebrarà els dies 28 de febrer i 1, 2 i 3 de març en l’Albereda Jaume I de Xàtiva de deu del matí a deu de la nit.

A l’acte han assistit la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Xàtiva, Marian Soro, el president d’Adexa, José Vicente Ramón i el president de la secció de Comerç, José Ramón Boluda.

Es tracta d’una fira multisectorial en la qual s’aposta per una representació màxima de sectors comercials de tota la comarca com a roba, calçat, complements, articles de regal, joieria, llibreria i papereria, decoració, cosmètica i perfumeria i jardineria, entre uns altres, la qual cosa dóna una gran riquesa a l’esdeveniment. Així, el públic podrà adquirir productes de qualitat a un baix cost.

L’objectiu d’aquesta 14 edició és, d’una banda, que els comerciants es desprenguen de l’estoc de les seues tendes oferint-ho a preus molt competitius, i per una altra, projectar a tots els visitants una imatge de Xàtiva en la qual el comerç és un dels motors de l’economia local.

Un moment de l'acte de presentació.
Un moment de l’acte de presentació.

La regidora de Comerç ha destacat durant la presentació que “es tracta d’una de les fires que millor està aguantant la crisi” i ha assegurat que “l’Ajuntament va a col·laborar amb les necessitats de la fira i va a recolzar les iniciatives d’Adexa”.

Per la seua banda, el president de l’associació ha assenyalat que la 14 edició d’aquest esdeveniment “és un repte per a nosaltres per la situació del mercat” però malgrat açò “els comerciants estan il·lusionats”. De fet, la fira comptarà amb un total de 41 participants “el que significa que és atractiva per a ells”, ha apuntat.

Finalment, el president de la secció de Comerç ha agraït “l’esforç dels comerciants” per a participar en aquest esdeveniment.

Així mateix, durant el cap de setmana hi haurà animació infantil i tallers. El dissabte i el diumenge es muntaran castells inflables per als més xicotets i hi haurà jocs tradicionals i mediambientals. A més, el centre de jardineria Hedra Garden oferirà una xarrada titulada ‘Els bulbs de primavera’ el dissabte a les sis de la vesprada i el taller ‘Aprenent a plantar amb els xiquets’ el diumenge a partir de les onze del matí.