La campanya “Gràcies pare, gràcies mare” torna a Canals

ASSOCIEM, amb la col·laboració estreta de la regidoria de Promoció Socioeconòmica, encetava fa unes setmanes una nova edició de la campanya “Gràcies pare, gràcies mare” amb la intenció d’impulsar el consum al comerç local al voltant de dos dies clau com són el dia del Pare i el dia de la Mare.

La campanya, que va començar el passat 15 de març i finalitzarà el 6 de maig, sorteja entre tots els usuaris que adquirisquen algun producte o servei en els comerços adscrits a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Canals ASSOCIEM, un cap de setmana a Benidorm per a dues persones en pensió completa. Per ara ja s’han repartit més de 8.000 tiquets entre els clients, xifra que no deixarà de créixer durant les quasi cinc setmanes que queden de concurs.

Per a Ricardo Requena, alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica, “és de gran importància que l’Ajuntament de Canals i les associacions d’empresaris treballen conjuntament per tal de promocionar el comerç local. Amb aquesta acció, continuem amb les propostes de dinamització comercial que la regidoria organitza o amb les que col·labora durant tot l’any, com són les Fires Comercials o les diferents campanyes d’ASSOCIEM”.