La cantant internacional Karen Souza arriba a Xàtiva

  • Miguel Poveda va inaugurar el XXII Festival Nits al Castell amb una espectacular actuació

Aquesta nit, dins de la programació de Nits al Castell, Karen Souza presentarà el seu últim disc “Velvet Vault” (Music Brokers, 2017), disc produït i gravat a Colòmbia, Japó i Brasil.

Karen Souza és una cantant de jazz argentina que no es va iniciar en el jazz sinó en la música house. En canvi, va descobrir el seu talent innat per aquest gènere quan la van convidar a participar al primer disc de la sèrie Jazz & 80’s. Aquest primer pas va fer que la cantant començara també a gravar composicions pròpies i estàndards de jazz. Amb la seua icònica manera d’interpretar, va realitzar versions de temes d’artistes coneguts a nivell mundial com U2 o The Police. Després d’aquest primer treball publicat en 2011, Karen Souza publicaria tres més, el primer titulat “Hotel Souza” a 2012, el segon a 2014 titulat “Essentials II”, i l’últim arribaria a 2017 amb el títol “Velvet Vault”. En aquest treball la cantant argentina combina totes dues coses i a més també afegeix algunes magnífiques versions molt conegudes pel gran públic d’artistes com 10cc, Elton John, The Cure i Lou Reed. Un treball més vigorós i contundent amb una evolució que no abandona la seua essència ni la seua il·lusió al escenari.

El 5% de les entrades totals d’aquest segon concert, sent aquestes limitades i a punt d’esgotar-se per la via telemàtica, es ficaran a la venda, tal i com marca la normativa de venda d’entrades, el mateix dia de l’espectacle. Aquestes es podran aconseguir els dissabtes de cada espectacle a partir de les 10 hores del matí i fins esgotar entrades. Com a màxim es podran comprar en taquilla dos entrades per persona.

 

Obertura de Miguel Poveda

El passat dissabte 6 de juliol Miguel Poveda va inaugurar amb la seua actuació una nova edició del Festival Internacional.

Des del primer moment, a pesar dels indicis de pluja i calor que ennuvolaven l’ambient,  es va preparar tot perfectament per a l’ocasió. Miguel Poveda va mostrar des de l’inici del concert les ganes de passar-ho bé i d’entregar-se al públic per fer de l’actuació, una nit especial. I no és per a menys, el cantant va fer gala d’un emotiu i enèrgic directe combinat amb una excel·lent posada en escena.

Amb una veu impecable, Miguel Poveda va destinar la primera part del concert a cantar cançons dels seus últims discs com “Oda a  Walt Whitman” o “Canción de la muerte pequeña” i la segona part, més emotiva, va profunditzar en alguns estils flamencs amb un públic molt entregat al cantant. Amb la satisfacció que li produïa cantar a Xàtiva com va transmetre al concert, la seua implicació amb el públic va ser excel·lent, interactuant amb tots ells de principi a final. Gràcies a l’ambient de l’espectacle, Miguel Poveda va aprofitar per improvisar dos temes més i fins i tot, baixar amb el públic, allargant així la màgica velada.

Una nit inoblidable per a la ment dels espectadors, plena de bona energia i il·lusió, que va fer que tots els assistents tornaren a casa amb un gran somriure.

La propera setmana serà el torn de Els Pets i dissabte 27 de juliol finalitzarà l’edició d’enguany amb l’actuació de Manel Fuentes.