La Casa de la Joventut de Xàtiva amplia l’horari en gener per a la preparació d’exàmens

La Casa de la Joventut amplia el seu horari aquest mes de gener per tal de donar resposta a la gran afluència de gent que rep amb motiu de la preparació dels exàmens de les distintes universitats.

L’espai romandrà obert des de les 8 hores del matí fins les 12 hores de la nit, de manera ininterrompuda, des de hui, dia 7, fins el proper 24 de gener. A més a més s’ha habilitat una aula per a menjador, amb diversos aparells disponibles com ara un microones o una nevera. També estarà obert el pati, i el centre continuarà l’atenció al públic en el seu horari habitual.

“S’acosten les dates d’examen a les universitats, i donat de les demandes de les i els estudiants de la nostra ciutat, hem cregut convenient tornar a ampliar els horaris de la Casa de la Joventut, habilitant espai per a dinar o sopar, per a que així els i les estudiants perguen el mínim temps possible”, ha manifestat la regidora de Joventut, Lena Baraza. Es tracta de la primera vegada en que la instal·lació s’obrirà fins la mitjanit.