La consellera Rosa Pérez destaca la tradició i rellevància dels Moros i Cristians d’Ontinyent

  • Ha estat acompanyada per l’Alcalde i el President de la Societat de Festers en un recorregut per les instal·lacions del Museu Fester

“Les d’Ontinyent són unes festes molt importants i amb una tradició d’allò més interessant, me’n vaig amb ganes de tornar per veure actes com l’entrada, les ambaixades o l’entrada de bandes”. Així ho manifestava la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez, en la seua visita al Museu Fester aquest dilluns, en plena “Setmana Gran” morocristiana.

La consellera, després de signar al llibre d’honor de l’Ajuntament i de visitar el monument als afusellats durant la Guerra Civil, es desplaçava al Museu Fester per conèixer més de prop les festes morocristianes. Allí, acompanyada per l’Alcalde Jorge Rodríguez i el President de la Societat de Festers, Vicent Pla, així com per regidors de la corporació i membres de la Junta de Festes, recorria aquest espai on s’exhibeixen peces emblemàtiques i singulars de les festes de Moros i Cristians com ara fotografies, pintures, escultures, trages de festa, armes, cartells, programes, mobiliari, llibres i altres curiositats.

L’alcalde agraïa a la consellera l’interès per conèixer més sobre les festes d’Ontinyent a través d’un museu “que encarna i mostra perfectament tot allò que anem a viure estos dies”. El president de Festers també agraïa la visita i incidia en la voluntat de l’Ajuntament i la Societat de Festers “de seguir tocant a totes les portes per aconseguir l’anhelada declaració de festes d’interès internacional”, manifestava.