La Diputació amplia el termini per a sol·licitar els viatges socials

La Comissió de Benestar Social de la Diputació ha aprovat ampliar els terminis d’inscripció per a la participació en els viatges socials, que s’emmarquen en el programa provincial “Per l’ocupació hotelera i el turisme social”.

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha explicat que, a causa del breu termini de temps que s’havia donat per a sol·licitar les places i en ser el primer any que es realitza aquest programa, “hem estimat convenient que les persones majors tinguen més temps per a organitzar-se i sol·licitar els viatges”.

Així doncs, amb l’aprovació de tots els grups polítics, que per unanimitat recolzen aquest projecte, s’ha aprovat ampliar el termini de sol·licitud des del 15 d’abril al 20 de juny de 2013 per a sol·licitar els viatges que es vulguen realitzar durant els mesos d’abril, maig i juny.

De la mateixa manera, s’amplia fins al 21 de novembre el termini de presentació d’instàncies per als viatges a gaudir entre els mesos de setembre, octubre i novembre.

De les set rutes programades, podran triar aquells veïns empadronats en els municipis de la província de València, majors de 65 anys, jubilats majors de 60, vidus majors de 55 anys o pensionistes i prejubilats que hagen complit els 60 anys (i els seus cònjuges, encara que ells no reunisquen els anteriors requisits).

Amparo Moraha ha manifestat que “ja són molts els alcaldes que m’estan transmetent l’interès dels seus veïns per apuntar-se als viatges socials i esperem que s’agiliten els tràmits perquè puguen començar a gaudir ja mateix de les primeres rutes amb el bon temps que ja tenim”.

D’altra banda, la diputada de Benestar Social ha comentat que “les persones majors han sigut sempre un col·lectiu al que hem tingut en compte perquè mereixen el nostre reconeixement i agraïment per tot el que han fet per nosaltres, els seus fills i néts”

El pla per l’ocupació i el turisme social preveu rutes per la Costera, Camp de Morvedre, Xulella, Cofrents, Utiel-Requena, la Safor-Valldigna i la costa de València.

Els viatges inclouen anada i tornada, allotjament de viatges de 5 dies i 4 nits en règim de pensió completa, servei mèdic en el propi hotel, pòlissa de segurs col·lectiva i programa d’animació.