La Diputació destina 53.000 euros per a mantenir 35 línies de tràfic dèbil

  • La Diputació de València i la Conselleria d’Infraestructura i Transport renoven el seu conveni anual per a finançar i mantenir aquest tipus de serveis en zones rurals

La Diputació de València renova el conveni amb la Generalitat Valenciana per a finançar el programa d’ajudes a les línies de transport regular de viatgers considerades de tràfic feble en la província de València, que compta amb un pressupost de 290.000 euros.

Concretament, l’entitat provincial aporta 53.000 euros per a mantenir aquests serveis a causa de la important funció social que compleixen i amb l’objectiu d’impulsar les zones rurals i cobrir les necessitats bàsiques de comunicació dels ciutadans.

Des de l’any 1994, la Diputació de València té subscrit un conveni amb la Conselleria per a finançar les línies de transport rurals per considerar prioritari el manteniment d’aquest tipus de serveis en zones de baixa densitat de tràfic.

Entre les 35 línies regulars que es beneficiaran, destaquen: Rafelguaraf-Xàtiva per Torre Lloris, Bicorp-Anna; Lím. Prov.-La Font de la Figuera; Sumacàrcer-Xàtiva; Atzeneta d’Albaida-Xàtiva; La Font de la Figuera-Ontinyent.