La Diputació impulsa la programació juvenil de sis municipis de la Canal de Navarrés

La Diputació de València, a través de la seua Àrea de Joventut i Esports, ha destinat un total de 8.454 euros a sis ajuntaments de la Canal de Navarrés perquè duguen a terme activitats de programes municipals de Joventut 2013.

Els municipis que rebran aquesta subvenció són: Anna, Bicorb, Bolbait, Millars, Navarrés i Énguera.

El diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, ha manifestat que, “donada la complicada situació econòmica que tenim les administracions públiques i que cada vegada tenim menys ingressos, hem mantingut el pressupost en l’Àrea d’Esports en el que afecta fonamentalment a les subvencions a ajuntaments i entitats menors de la província de València”.

“És una aposta decidida per mantenir l’esforç que fa la Diputació al no baixar eixes subvencions que tanta falta fan als ajuntaments i entitats esportives i atletes, que són els que es beneficien d’elles i que cada vegada s’acosten més a la institució provincial a la recerca d’eixes ajudes i que són vitals per a cobrir els seus pressupostos”, va explicar Bailach.

D’aquesta forma s’està proporcionant als ciutadans els mitjans necessaris i, alhora, facilitant les condicions per a la promoció de la pràctica esportiva i, a més, “s’ha establert el marc adequat perquè la pràctica esportiva puga desenvolupar-se perfectament i que porte al ciutadà a sentir-se millor, tant física com a social i psicològicament”, va dir Miguel Bailach.

Es tracta d’una gran ajuda per a ajuntaments, per a entitats, per a clubs i associacions de tota la província de València i és una aposta més de la Corporació i del president per a continuar ajudant a l’esport i a la joventut”, va afirmar Bailach.