La directora general de l’Entitat d’Infraestructures manté una reunió de treball a l’Alcúdia

La setmana passada, el municipi de l’Alcúdia de Crespins va rebre la visita d’Inmaculada García Pardo, directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana.

Visita DG 1Va mantenir una reunió de treball amb l’Alcalde de la localitat, Javier Sicluna, i amb diversos membres de l’equip de govern de l’Ajuntament, a més de comptar amb la presència de la Treballadora Social i de l’arquitecte municipal.

Una reunió molt important per a aquest municipi doncs es van tractar diversos assumptes d’interès general, com l’adjudicació d’habitatges de l’Institut Valencià de l’Habitatge a l’Alcúdia de Crespins, quedant pendent unes noves reunions amb els tècnics per a avançar en altres temes rellevants de l’habitatge.

La directora general va qualificar la reunió de molt positiva, doncs para la Generalitat Valenciana l’accés a l’habitatge públic de les famílies necessitades en l’Alcúdia de Crespins és una realitat, i va constatar el compromís d’aquest ens a donar solució al problema.

Després de signar en el llibre d’honor, el Consistori la va obsequiar amb un exemplar del llibre dels 150 anys de l’arribada del Ferrocarril a l’Alcúdia de Crespins.