La Falla ‘la Moteta’ del Genovés dona a Caritas els 7.000 euros destinats a pirotècnia

La Falla la Moteta del Genovés ha decidit donar a Caritas l´import de la mascletà de la presentació fallera a més del castell de la cremà. Així, els 7.000 euros que aquesta comissió dedica a aquests actes pirotècnics s’entregaran el mateix dia de la presentació de les Falleres Majors a una representant de Caritas – Genovés.

Des d’aquesta falla s’advoca a “mantenir l’esperit faller” i afirmen que “sabem que no podem resoldre els problemes econòmics d´eixes famílies angoixades, però sí volem deixar constància que pensem en elles i ens solidaritzem amb la seua situació”.

El seu president Óscar Descals afirma que “era una llàstima cremar en 15 minuts tal quantitat de diners i per aquest motiu, després de parlar amb el nostre patrocinador José Manuel López, vam veure més coherent destinar aquests diners a un fi social del municipi”.

La mesura ha sigut molt ben acollida dins d’una comissió que destaca per aquest tipus d’actes solidaris. “Sempre intentem ajudar dins les nostres possibilitats”, ressalta el seu president. Així, en altres anys, en compte de repartir bandes a les falleres en el dia de la presentació els donaven unes nines de drap fetes a mà per una associació d’ajuda a xiquets sahrauís.