La Federació Espanyola de Futbol suspén “sine die” totes les lligues

  • La FFCV ha informat que “els clubs de la Comunitat Valenciana tenen garantides totes les ajudes i subvencions a les quals tenen dret per a la present temporada”

La Comissió Delegada de l’Assemblea de la Real Federació Espanyola de Futbol va aprova ahir la suspensió de totes les competicions de futbol, futbol sala i futbol platja no professional i d’àmbit estatal fins que les autoritats competents del Govern d’Espanya i de l’Administració General de l’Estat consideren oportú. Així doncs, serà el Govern i l’Administració els qui tindran l’última paraula perquè es reprenguen les competicions, quan això no supose cap risc per a la salut dels futbolistes, cos tècnic i personal dels clubs, així com per al públic assistent als partits.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha informat que “els clubs de la Comunitat Valenciana tenen garantides totes les ajudes i subvencions a les quals tenen dret per a la present temporada”. Des de la FFCV s’entén que el més just per a tots els equips immersos en competició és que es disputen tots els partits d’eixa competició. Per això, es disputaran fins al final totes les competicions de lliga que depenen de la FFCV quan hi haja garantia sanitària per a fer-ho.