“La Fira 2015 ha sigut la millor en les darreres dos dècades”

Cristina Suñer, Grup Municipal Compromís

 

Quin balanç global feu a Compromís de la Fira?

La Fira 2015 ha sigut la millor en les darreres dos dècades i ho ha sigut perquè ens hem sentit partícips d’aquest esdeveniment. Com a part del nou govern municipal estem molt satisfets de com han transcorregut els dies de festa.

Amb quin moment et quedes?

Amb molts… L’emoció de la inauguració, escoltar a grups que canten en la nostra llengua, la tornada de Feliu Ventura… Considerem que esta edició ha obert la porta a la cultura i als artistes silenciats durant anys i que a més s’ha demostrat que tenen tant o més públic que altres espectacles programats en el passat.

Algun aspecte per a millorar?

Crec que molts, però les plantejarem de cara al futur. La de 2016 ha de ser una Fira encara més participativa i hem de tractar d’estalviar costos fent contractacions per al que resta de legislatura. La celebració d’una consulta que determine les pròximes edicions servirà per definir alguns aspectes que des de Compromís fa temps que plantegem.

Com valores la iniciativa que hem tingut des de L’Informador?

És molt important el que heu fet. Ja vos hem agraït mitjançant les xarxes la vostra implicació i ara ho faig ací personalment. És molt important el treball dels mitjans locals que ajuden a la difusió de la Fira.