La Fira de L’Informador tornarà al 2014

Molta era l’expectació que havia suscitat entre els assistents al Reial la nova proposta que aquest any presentava L’Informador per a la Fira de Xàtiva. Un espai destinat a tots els nostres lectors i a tots els visitants d’aquesta festa per conèixer-nos millor i per mantenir-los informats amb les contínues entrevistes en directe que al llarg de tot el dia hem anat realitzant. Unes entrevistes que apareixien en la nostra pantalla de 6 metres, on a més contínuament s’han emès diversos reportatges per recordar la història de la festa.

Alfonso Rus, Ximo Puig, Cristina Roca, Ramón Vila, Cristina Sunyer, Miquel Lorente, Roger Cerdà… són tan sols un exemple dels més de 50 protagonistes que han estat presents al nostre plató durant aquests sis dies de festa. Però a més de les entrevistes, també vam organitzar un ampli programa d’activitats per a tot el públic, una programació on la cultura, la música, la gastronomia i la salut han sigut pilars fonamentals.

‘La Jamonería de Olmedo’ va posar el punt de qualitat al oferir un taller d’iniciació al tall de pernil junt al tast d’aquest producte i de vi. Un esdeveniment que va congregar a un nombrós públic que es va delectar amb les especialitats d’aquests experts culinaris. Uns espectadors que també ens va acompanyar en la batucada amb la que Rytmus va ambientar tant el nostre espai com tot el Reial, així com en l’espectacular concert de ‘Los Chicos del Swing’ i l’exquisida audició de Piano d’Irina Zhebrun.

D’altra banda, també vam tenir un lloc per a la salut. Una sessió de ioga de la mà de Sergio Cambra, una iniciació al món de la quiropràctica per Mark Elizondo i un taller de salut bucodental per als més menuts amb la Clínica Segura de Lago ens donaren més informació d’aquestes facetes un tant desconegudes.

I no podia faltar l’esport. D’aquesta manera, a les portes del nostre estand, es va celebrar la IV edició del Torneig de Tennis de Taula, així com un espectacular rocòdrom de 8 metres d’altura creat per els nostres amics de ‘Petjades d’Aventura’.

Amb tot açò conclou aquesta primera experiència que de segur ens servirà per millorar i seguir creixent de cara a properes edicions fireres. Tot l’equip de L’Informador volem agrair l’excel·lent acollida que hem tingut per part d’autoritats, col·laboradors, veïns i visitants i els emplacem al proper any per a seguir gaudint de la Fira 2014 amb nosaltres.

Us deixem amb tan sols un recull de les nombroses imatges que ens ha deixat aquesta Fira.

Fotos: Rut Villanova / María Barberà / Miriam Casanova