La Fira Outlet d’Adexa acollirà més de 30 participants

  • Es durà a terme els dies 2, 3, 4 i 5 d’octubre en l’Albereda Jaume I

L’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera, Adexa, va presentar esta setmana la XVII edició de la Fira Comercial Outlet que es durà a terme els dies 2, 3, 4 i 5 d’octubre en l’Albereda Jaume I de la ciutat, entre les 10 i les 22 hores, i que comptarà amb més de 30 participants.

Es tracta d’una fira multisectorial en la que any rere any s’aposta per una representació màxima de sectors comercials de tota la comarca, donant-li una gran riquesa a l’esdeveniment, al tenir el públics uns productes de qualitat a un baix cost.

ADEXAEnguany, s’inclou com a novetat l’exposició i venda de vehicles d’ocasió i quilòmetre zero. El president de la secció de Comerç, José Ramón Boluda, va afirmar que “hem detectat que el públic que visita la fira és majoritàriament femení i hem volgut cercar una manera d’atraure als homes també”.

En aquest sentit, Boluda va destacar  que s’ha notat un descens en el nombre de participants a causa que “les compres que realitzen de temporada són cada vegada més ajustades pel que no tenen estoc i llavors no poden eixir en aquesta fira”.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Marian Soro, va ressaltar l’esforç que suposa aquesta fira “ja que per als comerciants no és fàcil eixir al carrer”, recordant que és una iniciativa “oberta a tots els comerços”.

D’altra banda Adexa ha organitzat per a hui una festa infantil per a celebrar la volta al col·legi. Serà al casc històric de Xàtiva de 10 a 14 hores i es comptarà amb animació, pintacares, castell inflables, actuacions musicals i diversos tallers.